Thursday, April 21, 2011

Contest candid dari blog SUEMUNCET

21 april 2011



ali ini mau join ni awek ini punye contest.klik gambo dia 2 trs g blog dia
1) korang letak banner aku tu..link kan entry ini ke banner tu..(nanti orang tak tahu plak syarat syarat contest nie..)dan letakkan jugak di sidebar korang. [DONE]

2) nak follow blog aku pun boleh..dan tak nak follow pun takpe..takde paksaan.. [DONE] 103

3) tajuk entry tue "Contest candid dari blog SUEMUNCET".. [DONE]

4) aku nak korang letak gambar "candid"..if takde gambar candid boleh la letak gambar yang korang rasa "photogenik" dekat entry korang..letak gambar yang PALING KREATIF..dan buat aku tertarik dengan gambar korang tu..takyah letak gambar cun cun pun takpe..kata pun candid kan..cerita sikit disebalik gambar tu.. [DONE]

5) tagged dekat 5 orang kawan korang yang ada blog..PASTI KAN ORANG YANG KORANG TAGGED TU TAHU.. [DONE]
♥cOraT cOret NusHA ♥
colourful of life
♥Miss Fientan♥ -
 ♥ My Lovely Kids ♥
Nuyui Join Sane Sini

6) buat tagline "Saya follow blog SUEMUNCET kerana ....." tak kisah berapa panjang..nak buat karangan pun boleh..ngeee... [DONE]
Saya follow blog SUEMUNCET kerana blog dia ni simple dia cute.masih baru lagi jd folllower dia..n lagi 1 blog dia ni x berat macam sesetengah blog yg agak berat nk masuk dah la opis ni line nye cm hempeh jer..huhu
hadiah dia?? jeng jeng jeng..aku taknak la bagitahu apa hadiahnya..tak suprise la kan..
tapi kalau ramai yang join contest nie aku akan bagitahu apa hadiahnya..

link kan entry korang kat comment aku.. [DONE]

*aku tambah gambar photogenik sebab ramai yang takde gambar candid..

tarikh tutup : 1month dari sekarang..

5 comments:

sueMUNCET said...

awakkkk..terima kasih sebab join contest saya..

gudluck ye awak.. ;)

Eza Ridzwan said...

gud luck dear...akak pon join!..miahahaha..

EB said...

Best of luck to you...

sueMUNCET said...

suemuncet terjah lagi.. ;))

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook..
kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

Lulu caldina said...

gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p

Post a Comment