Monday, June 6, 2011

gambar terbaik!

6/6/2011 dan akan tamat pada 21/6/2011

ni asgment contets ni.nk join?jom klik sini
* pertama korang kene wat entry bertajuk "gambar terbaik!" hehe ok dalam entri korang tu korang kene letak gambar terbaik korang hehe...and korang kene bgi simple biodata dan sebab kenapa korang rasa gambar tu gambar terbaik! korang-LEH MASUKKAN BPE BYK PUN KAN?X DE SYARAT SATU GAMBO PUN..UUUUU
·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·
eintan nurfuzie
intan nor faridah
24 tahun
16January1987
stay manjung
pembantu veterinar di jabatan perkhidmatan veterinar daerah manjung
from kuala kangsar(kk mari)

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·

time ni time nk test power ngn kenderaan 2..nk race ngn mana2 yg ada..huhu...ni kt PLT sungai siput perak..masa ni kursus asas bagi jawatan pembantu veterinar g17..lapor diri pada 3 jan 2011..jd kena g kursus 2 minggu di situ...time yg 2 masa untuk bagi ostrid makan..smentara mencopper(mencingcaikan napier(rumput))terjumpa la kenderaan racing tersebut..huhuhu so mencoba lah

ni masa kursus gak...pe korang nmpak yg pic ni..cik en tgh mengetam kuku..kuku sape?huhhu.denagn cik dan en kambing..huhuhu...time ni tgh potong kuku kakinya..huhu...klu x potong t dia xleh jalan..sbb kambing ni kt atas kandang dia jer..klu yg terbiar..kambing ni akan asah sendiri kuku kakinya itu..huhuhu
* hahaha entri tu mesti lah korang kene ceritakan apa,kenapa,mengapa,bagaimana, n so on sal gambar tu ape yg korang buat mase tu ehhehe-DONE-
* erm follow?? terpulang pada anda untuk mengikuti perkembangan semasa tentang contest nie korang follow lah hehehe or x pon korang join group nie KAWAN BLOGGER..-UDAH DIREQUEST AND DH POLO CIK PINKY COKI
* ok lepas habis buat entri tu jgn lupe lak nak tinggalkan link post korang kat komen nie ye dan juga kat sini tekan kalau nak paste kan entri korang-ORITE-
* sebarang kekeliruan boleh hubungi saya di o14 tekan2 x dpt hehhe alahai hehe tanye je kat PESBUK saya or kat pesbuk saleh marzuki hahaha jgn malu bertanya kalau malu sesat jalan hehehe-ORITE
* hanya dua org pemenang yg akan dipilih berdasarkan entri n gambar terbaik korang tu-OK
* hadiahnya pulak ialah berupa TOPUP RM20 seorang eheh so pemenang tu dua org kan hehe dua2 akan dpt rm 20 dari pihak sponser-WOW
* siapa yg buat entri paling cepat gambar dia akan diupload kat gambar terbaik oleh saleh marzuki... dan gambar yg mendapat jumlah like terbanyak akan dikira sebagai pemenang hehehe-OK

sebelum korang nak join contest nie kene join group nie dulu tau KAWAN BLOGGER-DAH DIAPPROVED



1 comments:

alyajane said...

thanks join hehhe btw ade kurang leh hehhe sila letak button like kat bawah entri anda ini untuk mengetahui jumlah pemenang ok

rujuk blek http://alyajane.blogspot.com/2011/06/contest-gambar-terbaik-anda.html

Post a Comment