Thursday, June 23, 2011

Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana




syarat-syarat :



1) Title Entry : Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana
2) Letak banner kat atas dalam entry/sidebar korang..link terus ke blog Yana oke
3) Sertakan 1 gambar korang yang korang rase paling menarik
4) Ceritakan cket pasal gambar tu
time ni time nk test power ngn kenderaan 2..nk race ngn mana2 yg ada..huhu...ni kt PLT sungai siput perak..masa ni kursus asas bagi jawatan pembantu veterinar g17..lapor diri pada 3 jan 2011..jd kena g kursus 2 minggu di situ...time yg 2 masa untuk bagi ostrid makan..smentara mencopper(mencingcaikan napier(rumput))terjumpa la kenderaan racing tersebut..huhuhu so mencoba lah

ni masa kursus gak...pe korang nmpak yg pic ni..cik en tgh mengetam kuku..kuku sape?huhhu.denagn cik dan en kambing..huhuhu...time ni tgh potong kuku kakinya..huhu...klu x potong t dia xleh jalan..sbb kambing ni kt atas kandang dia jer..klu yg terbiar..kambing ni akan asah sendiri kuku kakinya itu..huhuhu

5) Folow blog Yana 3611 dan LIKE page Yana kayh 727
6) Tag 3 orang kawan anda..make sure diorang tahu pasal contest nie kayh
♥Miss Fientan♥ - ♥ My Lovely Kids ♥ Nuyui Join Sane Sini 
7) setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. Yana akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.done
8) Tarikh tutup contest : akhir bulan 6 




Mesti korang nak tau hadiah ape yang bakal korang dapat kalao menang kan? agak-agak besh tak? okeh..untuk contest best Photo of Me nie Yana cari 5 orang pemenang

2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sy dah join tp tua empunya xmai lagi =)

lama dah ..

eintan nurfuzie said...

YEKE..HEHEHEHE

Post a Comment