Monday, May 2, 2011

SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU

12 MAY 2011 JAM 8.00MALAM
Photobucket

sebelum mencoloteh lebih byk, cik EN nk say thanks pada awek suha ni sbb tag sy..heheh cik EN pinky...sdp nama 2..heheh...dia nk cik EN join segmen ni..so untuk x  menghampakan beliau...heheh..cik EN masuk k..so klu spe nk header baru meh join sini..so ini assgmentnyer

  1. Terbukak kepada sape2 yg nak header baru sahaja [YUP MMG PUN]
  2. Follow blog cikgu dulu eek... DAH FOLO DH...
  3. Like facebook page cikgu.. [SAH SETTLE CIKGU]
  4. Wajib buat satu entri dan wajib masukkan banner sagmen ke dalam entri (SILA COPY KOD HTML) [X BOLEH LA...AMBIK MANUAL JE LA K]
  5. Tajuk entri ialah "SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU" [DONE]
  6. Tag 2 org kawan cukup lah dan bgtaw laa mereka yerr.. [DONE]

♥cOraT cOret NusHA ♥
colourful of life
  1. Cerita dlm entri kenape korang nak header baru.. [DONE]
    • 1stly cik EN nk header untuk blog sni tau klik sini bukan blog ini..ini blog untuk contest jer..
    • 2nd sbb cik EEN bz sgt nk buat header ni...keje menimbun2..
    • pastu ce tgk kt blog yg cik EN nk uat header baru 2..kosong jer kan atas dia..cm x meriah jer..
    • cik EN ni xde laptop nk edit semua 2..klu de pun komputer opis yg lombab..heheheh
    • and last..cik EN nk blog cik EN ni cantik..macam cik EN gak..huhuhu
  1. Make sure tunggalkan link entri di ruangan komen [OKEY]
  2. Done..!!

2 comments:

wan_cikgumuzik said...

terima kasih kerana menyertai sagmen dari blog cikgu... penilaian akan dibuat seadil2nya.. dan tggu keputusannya nanti yerr...

THANKS SUPPORT CIKGU..!!

..

eintan nurfuzie said...

HUHUUH...YA...ADIL2....HEHEHE

Post a Comment