Wednesday, April 20, 2011

1st GIVEAWAY "moment to be remembe


31 MAY 2011


kali ini aku ternampak post yg dikeluarkan oleh cik hanis...promote jer kejenya...
so aku nk join..ni task nye


  • Jadi follower blog mima sebab nanti senang kalau ada apa-apa update tentang giveaway nie...[done]-follower 93.
  • Add FM di FB beliau -->  Fariz Muhazir Theweddingphotogs [done] tp x approved lg oleh beliau
  • Letak GAMBAR anda dan pasangan yang paling romantik dan menarik tertarik kau memang d'boMM




  • Letak Picture GiveAway diatas dalam Post Entry anda dan di SideBar   [done]
  • Dan mintak sangat sangat link kan balik ke blog mima okeh...[done]
  • Sila tulis ayat yang boleh membuatkan anda menang "Saya perlukan giveaway ni sebab.............."[done]
  • Saya perlukan giveaway ni sebab saya nak uat suprise tuk my luvly ni...dia ni slalu pk yg sy x setia ngn dia.dan sllu anggap sy x mementingkan dia dlm semua hal.sdgkan sy paling kasih sayang n cinta dengan dia.bila diterang slalu dia anggap pe yg sy katakan hanya mainan bibir.diharap klu dpt menang segmen ni sy nk uat ia sebagai memori kami. dan masa 2 sy cuma nk dia tahu perasaan saya ni hanya untuk dia shaja.tidak ada yg kedua atau seterusnya.gambar ini diambik di kl..masa 2 sy kena g UM untuk uat kajian projek..dia pun ikut same kerana risaukan sy.so 3x saya g sne..dia teman sy sampai tertido dlm library UM 2..thnks sayang...i luv u so much
  • Tingalkan link post entry dia bahagian comment[done]
Terima kasih untuk sesiapa yang menyertai pertandingan nie...Tarikh tutup adalah Pada 31 MAY 2011 bersamaan pada hari SELASA.....

5 comments:

anismelon said...

hahaha..promote la..werk..tolong kawan kawan..weee..gud luck..:)

cari kan anis partner plak kak..anis mau join same..weee..:p

eintan nurfuzie said...

huhu...adoi...kt jpv snis emau dh berpunya...ehhehe

anismelon said...

hahaha...navy...wakaka...:p..xpela...len taun la anis join..wakaka..

kak na tegur sikit boleh x..buang word verification nie boleh x??..anis pernah kene tgur..benda nie merumit kan org..and wat org malas..

cikmima said...

thnks anis n thakns kak coz join GA nie...

eintan nurfuzie said...

huhu..aha lupe lak...yg offical puny adh buang..blog ni je blum...thnks anis

Post a Comment